Poradna - Hubnutí, dieta a zdravá strava

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Večerní hlad

Nádherný večer přeji Vám všem! Přišel začátek zimy a s tím i nastal můj problém. Celý den jsem buď na přednáškách nebo na zkouškách, sním si svačinu a hlad nemám. Poté ale přijedu večer domů a mohu sníst všechno, na co přijdu. Mám výšku 175 cm a nyní vážím 67 kilo - můj průměr byl během léta 64 - 65 maximálně. Je pravda, že jsem víc sportovala ( v zimě jsem DOST líná :D), ale i tak mne to trápí. Nejhorší na tom je, že bych se opravdu nejraději přejedla k prasknutí (jak bylo mým stylem během dospívání, ehm ehm), ale nyní se chci hlídat. Během posledního roku jsem si vybudovala tělo, které se mi líbí a nechci zase zažít pocit, že když si sednu a mám špatné kalhoty, břicho mi pomalu přetéká přes pásek. Děkuji moc za odpovědi. Betty

Odpovědi na otázku