Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Větší výdej - menší příjem a váha nic :-(

Ahoj holky :) já jsem ani nečekala, že tohle téma založím a budu potřebovat radu, ale nějak to jde mimo mojí hlavu. Těch témat je tu nespočet "proč nehubnu a proč támhleto" ale já jsem s rozumem v koncích. Držím už skoro tři týdny dietu, úplně jsem převrátila jídelák a to tím způsobem, že už nejím tolik pečiva a hlavně předtím jsem jedla před spaním klíďo chleba (:-D) jedno celé polotuč. mléko denně, tvarohy, cottage. Jsem vegetarián a nejím sladké ani smažené prostě všechno tak nějak zdravě, no a teď jsem omezila porce na minimum, hodně zeleniny a k tomu každý den - už ten třetí týden - jezdím 20 min na rotopedu, posiluju dolní partie a ráno každé ráno chodím 10 km ( chodím s novinama a odpoledne s letákama ) no a po těch třech týdnech se mi váha hnula jen o 1 kg :-( přijde mi to, že na to jak jsem rapidně všechno převrátila tak váha musí jít dolů o více bych řekla... zákonitě mam stoprocentně o dost větší výdej než příjem a prostě nic. Čim jsem starší, tím to jde hůř... jóó to když mi bylo 19 to to šlo jedna báseň. Jinak mám 61kg při 165 cm a chtěla bych míň ale prostě pod 60kg se nedostanu ani kdybych měsíc nejedla...

Odpovědi na otázku