Poradna - Hubnutí, dieta a zdravá strava

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Pevnost kůže

Ráda bych se zeptala na jednu věc, která mě poměrně dost trápí. Už několik let mám pár kilo navíc. Vždy jsem měla větší prsa k poměru těla..teď mám ale dost velká prsa a bojím se že až zhubnu, budu mít prsa povislá, "vytahaná" a pod. Dost mě to trápí, je mi teprve 22let a nejsem fanda chirurgických zákroků...i kdybych byla, tak mám velmi nízký tlak který mi operaci velmi znepříjemňuje...Když zhubnu tak cca 12-15kg, bude tento pokles tak velký? můžu něco udělat, aby to nebylo tak výrazné? také by mě zajímalo jestli i kůže na stehnech apod bude vypadat téměř normálně nebo jestli moje kůže bude vypadat jako staré paní...Děkuji za odpověď

Odpovědi na otázku

Dobrý den, ve vašem věku je naděje, že by zhubnutí bylo bez následků na vzhledu kůže, případně prsou. Plánovaný váhový úbytek není až tak drastický. Zvlášť pokud bude hubnutí ne náhlé, střídané opětovným nabíráním, budete-li o kůži přiměřeně pečovat apod. Rozhodně začněte co nejdříve. Během let se mění kvalita a pružnost ve tkáních k horšímu, proto nepropásněte svůj čas.