Poradna - Hubnutí, dieta a zdravá strava

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nemůžu zhubnout.

Dobrý den Je mi 21let, měřím 165cm a vážím 64kg. Snažím se co to jde a nemůžu zhubnout. Ještě v 19ti jsem měla krásných 52kg míry 91-63-91. Ale tedka se to jen horší...:( Míry se zvedly na 91-75-105 přesný hruškovitý tvar. Vrch super, ale bříško boky zadek stehna jsou problém. Snažím se cvičit, ale někdy po práci jsem tak unavená, že nejsem schopná někam jít cvičit. V práci se celou směnu hýbu. Je to pásovka, ale jsem pořád v pohybu. Jím pravidelně, snažím se nepřejídat, hodně piju 1,5- 3l denně a stále nic se neděje. Můžete mi poradit?? Děkuji za odpověď

Odpovědi na otázku

Každý má do určité míry geneticky předurčený konstituční typ. Hruškovitý tvar postavy je typicky ženský, z hlediska zdravotního je příznivý, ovšem může být nesnadné proporce nějak výrazně změnit. Vždy je ale možné pracovat na zpenění problémových partií - klíčovou věcí však podle mě je, abyste si našla nějaký druh pohybu, který vás bude bavit, aby se mohl stát součástí vašeho běžného života. Protože důležitá je pravidelnost.