Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Jak jednorázově "nepřibrat"?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, netrápí mě nadváha, ale existuje nějaký prášek (přípravek), který dejme tomu na jeden den zrychlí metabolismus? Který dokáže, když se jednou týdně na nějaké akci přecpu a další den mám "dvě kila navrch", abych je pak nemusela celý týden hubnout zas do další akce. :) Nemyslím nic na každodenní užívání spíš hodně nárazově. Ptám se protože jsem o tom někde četla, ale nepamatuji si to...Děkuji.

Odpovědi na otázku

Celozrnná mouka je i v oplatcích? Tak to jsem ráda. Doma občas něco upeču z celozrnné mouky, ale jaksi to není ono. Asi to neumím správně nakombinovat, či co :)
Že? :) Dají se používat kvalitní suroviny, třeba dobrý olivový olej, kvalitní zelenina. I sladké třeba. Buďto doma něco upéct z celozrnné mouky, ráda tam přidávám otruby, ty metabolismus zrychlují. No, nemo, pokud se jedná o nějaké oplatky, naučila jsem se na Knoppers, ty obsahují celozrnnou mouku a nejsou tam škodlivá éčka... Takže se dají dát i dětem :)
Já si myslím něco podobného... Spoléhat se na nějaké prášky, že když se přejím, tak si jeden dám a jsem v pohodě. No, nezdá se mi to ideální... A i sladké může být v rámci možností zdravé podle mě...
No, tak zaprvé: jednorázově se přepat je prostě riziko :). Taky záleží na tom, čím se přecpáváš. Jsou to kvalitní potraviny nebo spíš "junk food" typu chipsy, majonéza, sladké? Vždycky je dobré, když nezdravé jídlo prokládáš třeba zeleninou nebo něčím s vlákninou. Podle mě optimální je nějaké "zdravé mlsání".