Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Správné cvičení

Dobrý den, je mi 19 let, jsem štíhlá, ale trápí mě ,,přetíkající špíčky" na bocích. Daly by se boky nějak zpevnit cvičením nebo dietou?

Odpovědi na otázku

Záleží, čemu říkáte "špíčky". Ženskému tvaru postavy prirozeně odpovídá větší množství tukové tkáně v oblasti boků a hýždí. Pochopitelně je ale žádoucí udržovat postavu zpevněnou pravidelným cvičením, věnovat se aerobním aktivitám (rychlá chůze, běh....). Racionální vyvážená stava by pak měla být samozřejmostí pro každého, kdo si chce udržet postavu, zdraví a kondici. A to nikoli v rámci dočasné diety, ale celoživotně.