Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Mléko

Dobrý den. Mám takový dotaz, mám zvyk si ohřívat mléko před spaním cca půl hodiny. Piji odtučněné, jen menší šálek, za den vypiji takové hrnečky 2. Mimochodem 2,5 hodiny před spaním nic nejím, vím že by se nemělo, ale myslíte že by hrneček mléka mohl nějakým způsobem "vadit"? Už nedržím přímo dietu, spíše se jen hlídám a váhu udržuji. Jinak předem děkuji za odpověď na tento trochu nesmyslný dotaz a nashle :)

Odpovědi na otázku

Dovedu si představit, že by to mohlo vadit u někoho, komu nedělá dobře mléko jako takové. Ale už když píšete, že je to váš zvyk, pak v tom nevidím problém. Teplé mléko se někdy přímo doporučuje pro lepší usínání. Jedině snad riziko zubního kazu, pokud byste si potom už nevyčistila zuby, ale předpokládám, že to je vám jasné. Pokud máte strach o váhu, myslím, že vám šálek odtučněného mléka ani před spaním stabilní váhu nenabourá.